Προσθετική

Η προσθετική σαν ειδικότητα έρχεται να αποκαταστήσει εκλιπόντα δόντια και να αποκαταστήσει τη λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.

Στην κλινική μας, σας προσφέρουμε το πλήρες φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών και υπηρεσιών που καλύπτει η προσθετική οδοντιατρική, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στην αποκατάσταση μεμονομένων δοντιών, αλλά ολόκληρου του μασητικού συστήματος, ώστε αυτό να ανακατασκευαστεί ως ενιαία λειτουργική μονάδα, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η διαδικασία αυτή ονομάζεται «συνοπτική θεραπευτική αντιμετώπιση» και ακολουθεί την επιστημονική βάση της σύγχρονης και βάσει βιβλιογραφικής τεκμηρίωσης οδοντιατρικής.

Εκτός από τις κλασικές προσθετικές θεραπείες, όπως η κατασκευή στεφανών και γεφυρών για την αποκατάσταση εκλιπόντων δοντιών και η τοποθέτηση κινητών οδοντοστοιχιών, μερικών ή ολικών, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν και ένα ευρύτερο πεδίο εξειδικευμένων θεραπειών.

Στο ATHENS DENTAL PROJECT καλύπτουμε πλήρως όλο το φάσμα των επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων αλλά και θεραπειών που αφορούν τη δυσλειτουργία του στοματογναθικού συστήματος, όπως η αντιμετώπιση του βρυγμού, του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου. Για την προφύλαξη, τέλος, των δοντιών σε ειδικές κατηγορίες ατόμων όπως οι αθλητές η κλινική μας παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένων προστατευτικών ναρθηκών.