Καλώς ήρθατε στην κλινική μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη και να κάνουμε την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο όσο πιο ευχάριστη και άνετη γίνεται. Η ομάδα του Athens Dental Project παρέχει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τους ασθενείς και σας βοηθά είτε να επαναφέρετε είτε να διατηρήσετε τη στοματική σας υγεία. Ειδικότητά μας είναι το χαμόγελό σας.

Εργαζόμαστε σκληρά σαν ομάδα βελτιώνοντας καθημερινά τις τεχνικές δεξιότητες μας, δεσμευόμενοι για τη συνεχή μας εκπαίδευση σε νέες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα για εσάς μία βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη υψηλού επιπέδου θεραπεία.
Με βάση την φιλοσοφία μας, πιστεύουμε ότι το θεμέλιο για την καλύτερη υγεία των δοντιών βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την επικοινωνία και την κατανόηση. Είμαστε αφοσιωμένοι σε μια πιο ολοκληρωμένη και συνολική προσέγγιση αντιμετώπισης  των οδοντιατρικών προβλημάτων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις βιολογικές, λειτουργικές και αισθητικές πτυχές του χαμόγελού σας αλλά και τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η οδοντιατρική είναι μια σύνθετη τέχνη, που απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διαχειριστεί σωστά κάθε πτυχή της θεραπείας σας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της κλινικής μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης των οδοντιατρικών σας αναγκών.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα,και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελληνικού,και αποφοίτησα από το Λεόντειο Δημοτικό,Γυμνάσιο και τέλος Λύκειο Νέας Σμύρνης, λαμβάνοντας απολυτήριο με βαθμό «Άριστα».Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών από όπου αποφοίτησα με βαθμό «Λίαν Καλώς».Καθόλη την διάρκεια των σπουδών μου δούλευα ως βοηθός οδοντιάτρου,ενώ με την λήψη του πτυχίου μου εργάστηκα ως Γενικός Οδοντίατρος με κύριο γνωστικό αντικείμενο την γενική και επανορθωτική οδοντιατρική.
Έχοντας παρακολουθήσει αλλά και παρουσιάζοντας εργασίες και έρευνες σε πληθώρα πανελληνίων αλλά και διεθνών συνεδρίων,ενημερώνομαι διαρκώς για τις πιο σύγχρονες τεχνικές ώστε να προσφέρω το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.
Κύριος στόχος μου είναι να αντιμετωπίζω τον κάθε ασθενή πρώτα ως Άνθρωπο και έπειτα να εστιάζω στο οδοντιατρικό του «πρόβλημα».Επιπρόσθετα  προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω τον φόβο που κυριαρχεί ακόμα και κατα την σκέψη «Επίσκεψης στον οδοντίατρο».
Με αυτή την φιλοσοφία,το Νοέμβριο του 2020 ίδρυσα το ATHENS DENTAL PROJECT, ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο στο οποίο και ασκώ την οδοντιατρική επιστήμη, προσφέροντας μαζί με τους συνεργάτες μου εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.