Οι υπηρεσίες μας

Το Athens Dental Project εξειδικεύεται στις παρακάτω θεραπείες

Χρήση των πιο σύγχρονων οδοντιατρικών βιοϋλικών για απόλυτα αισθητικές και μακροχρόνια σταθερές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις (ένθετα, επένθετα, όψεις, στεφάνες, γέφυρες).

 

Η προσθετική σαν ειδικότητα έρχεται να αποκαταστήσει εκλιπόντα δόντια και να αποκαταστήσει τη λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.                                                                                                         

Η χρήση των οστεοενσωματούμενων οδοντικών εμφυτευμάτων αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο αποκατάστασης ελλειπόντων δοντιών τόσο από λειτουργική όσο και από αισθητική άποψη. 

 

Ενδοδοντική θεραπεία με τα πιο σύγχρονα μέσα (ψηφιακή ακτινογραφία, εντοπιστής ακρορριζίου, μηχανοκίνητα εργαλεία) για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης λεπτομέρειας κατά την θεραπείας και την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του δοντιού.                                                                                

Περιοδοντίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος των ιστών που περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια. Η φλεγμονή εκτείνεται σε βάθος στους ιστούς και σταδιακά παρατηρείται αποκόλληση των ούλων από τα δόντια και καταστροφή του οστού που στηρίζει τις ρίζες των δοντιών

Οι ασθενείς μας διδάσκονται τη θεμελιώδη τεχνική εκτέλεσης στοματικής υγιεινής (βούρτσισμα και χρήση οδοντικού νήματος). Η καθημερινή χρήση των τεχνικών αυτών είναι μια πολύ σημαντική προϋπόθεση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της πρόληψης.

Αόρατη ορθοδοντική ή ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια αποκαλούμε τη διαδικασία αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων. Οι νάρθηκες αυτοί τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.