Ποιοί Είμαστε

Μάθετε περισσότερα για εμάς και την κλινική μας

Το Ιατρείο μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη και να κάνουμε την επίσκεψή σας στον οδοντίατρο όσο πιο ευχάριστη και άνετη γίνεται. Η ομάδα του Athens Dental Project παρέχει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τους ασθενείς και σας βοηθά είτε να επαναφέρετε είτε να διατηρήσετε τη στοματική σας υγεία. Ειδικότητά μας είναι το χαμόγελό σας.

Εργαζόμαστε σκληρά σαν ομάδα βελτιώνοντας καθημερινά τις τεχνικές δεξιότητες μας, δεσμευόμενοι για τη συνεχή μας εκπαίδευση σε νέες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε πάντα για εσάς μία βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη υψηλού επιπέδου θεραπεία.
Με βάση την φιλοσοφία μας, πιστεύουμε ότι το θεμέλιο για την καλύτερη υγεία των δοντιών βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την επικοινωνία και την κατανόηση. Είμαστε αφοσιωμένοι σε μια πιο ολοκληρωμένη και συνολική προσέγγιση αντιμετώπισης των οδοντιατρικών προβλημάτων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις βιολογικές, λειτουργικές και αισθητικές πτυχές του χαμόγελού σας αλλά και τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η οδοντιατρική είναι μια σύνθετη τέχνη, που απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διαχειριστεί σωστά κάθε πτυχή της θεραπείας σας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της κλινικής μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παρατηρήσετε αμέσως τη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης των οδοντιατρικών σας αναγκών.

Κάθε μας συνεδρία

ένα ακόμη υγιές χαμόγελο

Σχετικά με τον Ιατρό

O γιατρός Μπουλντής Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελληνικού, και αποφοίτησε από το Λεόντειο Δημοτικό, Γυμνάσιο και τέλος Λύκειο Νέας Σμύρνης, λαμβάνοντας απολυτήριο με βαθμό «Άριστα». Ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Παναπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».Καθόλη την διάρκεια των σπουδών του δούλευε ως βοηθός οδοντιάτρου,ενώ με την λήψη του πτυχίου του εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος με κύριο γνωστικό αντικείμενο την γενική και επανορθωτική οδοντιατρική. O γιατρός Μπουλντής Γιώργος, έχοντας παρακολουθήσει αλλά και παρουσιάζοντας εργασίες και έρευνες σε πληθώρα Πανελληνίων αλλά και Διεθνών συνεδρίων,ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες τεχνικές ώστε να προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Κύριος στόχος του είναι να αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή πρώτα ως Άνθρωπο και έπειτα να εστιάζει στο οδοντιατρικό του «πρόβλημα». Επιπρόσθετα προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει την νευρικότητα που κυριαρχεί ακόμα και κατα την σκέψη «Επίσκεψης στον οδοντίατρο».
Με αυτή την φιλοσοφία,το Νοέμβριο του 2020 ίδρυσε το ATHENS DENTAL PROJECT, ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρικό κέντρο στο οποίο και ασκεί την οδοντιατρική επιστήμη, προσφέροντας μαζί με τους συνεργάτες του εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

«Τίποτα που φοράς δεν είναι πιο σημαντικό από το χαμόγελό σου». - Κόνι Στίβενς

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα μαζί μας

Call Now ButtonΕπικοινωνία Εδώ!