Οι Υπηρεσίες Μας

Το Athens Dental Project εξειδικεύεται στις παρακάτω θεραπείες

01. Αισθητική Οδοντιατρική

Χρήση των πιο σύγχρονων οδοντιατρικών βιοϋλικών για απόλυτα αισθητικές και μακροχρόνια σταθερές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις (ένθετα, επένθετα, όψεις, στεφάνες, γέφυρες).

02. Προσθετική

Η προσθετική σαν ειδικότητα έρχεται να αποκαταστήσει εκλιπόντα δόντια και να αποκαταστήσει τη λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος. 

03. Εμφυτεύματα

Η χρήση των οστεοενσωματούμενων οδοντικών εμφυτευμάτων αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο αποκατάστασης ελλειπόντων δοντιών τόσο από λειτουργική όσο και από αισθητική άποψη. 

04. Ενδοδοντική θεραπεία

Ενδοδοντική θεραπεία με τα πιο σύγχρονα μέσα (ψηφιακή ακτινογραφία, εντοπιστής ακρορριζίου, μηχανοκίνητα εργαλεία) για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης λεπτομέρειας κατά την θεραπείας και την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του δοντιού.

05. Περιοδοντική Θεραπεία - Ουλίτιδα

Περιοδοντίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος των ιστών που περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια. Η φλεγμονή εκτείνεται σε βάθος στους ιστούς και σταδιακά παρατηρείται αποκόλληση των ούλων από τα δόντια και καταστροφή του οστού που στηρίζει τις ρίζες των δοντιών

06. Προληπτική Οδοντιατρική

Οι ασθενείς μας διδάσκονται τη θεμελιώδη τεχνική εκτέλεσης στοματικής υγιεινής (βούρτσισμα και χρήση οδοντικού νήματος). Η καθημερινή χρήση των τεχνικών αυτών είναι μια πολύ σημαντική προϋπόθεση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της πρόληψης.

07. Ορθοδοντική - Αόρατη Ορθοδοντική

Ενδοδοντική θεραπεία με τα πιο σύγχρονα μέσα (ψηφιακή ακτινογραφία, εντοπιστής ακρορριζίου, μηχανοκίνητα εργαλεία) για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης λεπτομέρειας κατά την θεραπείας και την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του δοντιού.

08. Χειρουργική Στόματος

Περιλαμβάνει τη Χειρουργική Παθολογία και τη Χειρουργική της Στοματικής κοιλότητας, τη μελέτη δηλαδή των εγχειρητικών τεχνικών και της παθολογίας των νοσημάτων που η αντιμετώπισή τους πραγματοποιείται με χειρουργική επέμβαση εντός των ανατομικών ορίων της στοματικής κοιλότητας.

09. Παιδοδοντία

Η Παιδοδοντία είναι ο κλάδος εκείνος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την παρακολούθηση της υγείας και την αντιμετώπιση προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας παιδιών και εφήβων.

10. Καθαρισμός Δοντιών

Ο οδοντικός καθαρισμός είναι μια προληπτική διαδικασία που πραγματοποιείται από οδοντίατρους και έχει ως στόχο τη διατήρηση ή την επίτευξη της βέλτιστης στοματικής υγείας.

11. Λεύκανση Δοντιών

Με τον όρο «λεύκανση των δοντιών» αναφερόμαστε στη διαδικασία, η οποία έχει ως σκοπό να κάνει τα δόντια του ασθενούς πιο ανοιχτόχρωμα. Βελτιώνει το χρώμα τους και ενισχύει τη φωτεινότητά τους.

12. Εξαγωγή Φρονιμήτη

Η αφαίρεση του δοντιού μέσω χειρουργικής διαδικασίας από τον οδοντίατρο (αφού κριθεί απαραίτητο). Αποτελεί έναν από τους συνηθέστερους λόγους που κάποιος θα επισκεφτεί έναν οδοντίατρο

13. Σφράγισμα Δοντιών

Μία οδοντιατρική πράξη κατά την οποία επανορθώνεται η δομή του δοντιού και αναπληρώνεται η οδοντική ουσία, η οποία έχει χαθεί.

14. Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν πολύ λεπτά φύλλα πορσελάνης, τα οποία έχουν το χρώμα των δοντιών και τοποθετούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

15. Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης αποτελούν μία πολύ δημοφιλή οδοντιατρική πράξη και μπορούν να χαρίσουν ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο σε κάθε ασθενή.

Κριτικές

Κάθε χαμόγελο μοναδικό

Τι έχουνε να πούνε για εμάς

Dimitris G.
Read More
Εξαιρετικός οδοντίατρος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Δεξιοτέχνης με άψογα αποτελέσματα στις έως τώρα επισκέψεις μου. Συνεπής στα ραντεβού του και ευχάριστος άνθρωπος. Eπρόκειτο να παρευρεθείτε σε ένα άκρως επαγγελματικό, καθαρό, άνετο και μοντέρνο χώρο με υπερσύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό. Είστε σωστός επαγγελματίας κ.Μπουλντή. Μπράβο σας!
Rafa Kollaros
Read More
Εξαιρετικός οδοντίατρος με υψηλή κατάρτιση σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο και ξεκούραστο χώρο, με τα πιο σύγχρονα μέσα. Από την πρώτη στιγμή διακρίνεις τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την συνέπεια του ιατρού.
Nikos Tsoulias
Read More
Πολύ ωραίος χώρος, υπερσύγχρονα μέσα και άψογος στη δουλειά του. Δεν πόνεσα καθόλου, η επιμονή στη λεπτομέρεια έδωσε ένα άψογο αποτέλεσμα και με κατατόπισε κατάλληλα. Στα συν ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η συνέπεια και οι καλές τιμές. Σημαντικό να αναφέρουμε ακόμα ότι τηρούνται κατά γράμμα τα μέτρα προφυλαξης από τον COVID.
maria nikolaidou
Read More
Τι να πω ο καλύτερος οδοντίατρος που έχω πάει τέλειος.. υπομονετικός .. συζητήσιμος.. δεν σε αγχώνει δεν κατάλαβα ούτε την ένεση το σφράγισμα δεν το ξεχωρίζεις από το δόντι σαν να μην υπάρχει.. τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και οι τιμές χαμηλές... σας ευχαριστώ πολύ είστε εξαιρετικός οδοντίατρος μπράβο σας!!!
Lena Sidiropoulou
Read More
Μια κλινική που ξεχωρίζει.Ο γιατρός εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος . Τον συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη !
Χρηστος Κοντος
Read More
Εξαιρετικός οδοντίατρος μου έκανε καταπληκτική δουλειά.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Nicol Flo
Read More
Εξαιρετικός γιατρός με υπομονή και με λεπτομερή αντιμετώπιση στις ανάγκες του ασθενή !
Iosif Rs
Read More
Το καλύτερο οδοντιατρείο της Αττικής!!! Ο ιατρός κ.Μπουλντής είναι άψογος στη δουλειά του, υπεύθυνος, σχολαστικός και ευγενέστατος! Σέβεται απόλυτα τον πελάτη και το λειτούργημά του! Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και ,αισθητικά, πολύ όμορφα διαμορφωμένος! Τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας με αποτέλεσμα να μη νιώσω καθόλου πόνο, ούτε ενόχληση! Πολλά μπράβο!!!
Θανος Κωνσταντινιδης
Read More
Καταπληκτικός και ολοκαίνουργιος χώρος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα!Πλήρης,εξατομικευμένη και ανώδυνη οδοντιατρική θεραπεία με προσιτές τιμές!
vasiliki nikolaou
Read More
Πανέμορφος χώρος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα! Με αυτή την τέλεια θέα και χωρίς καθόλου πόνο ,κυριολεκτικά ξεχνάς ότι είσαι στον οδοντίατρο! Σας ευχαριστώ πολύ!

«Τίποτα που φοράς δεν είναι πιο σημαντικό από το χαμόγελό σου». - Κόνι Στίβενς

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα μαζί μας

Call Now ButtonΕπικοινωνία Εδώ!